Thursday, May 26, 2011

sehari bersama mahasiswa edisi-3








tuan badan: ok cik jari, mari kita exercise..
cik jari: mari.sy rasa makin cergas la tuan badan...mekaseh..
tuan badan: it's ok..my pleasure.. ^^






Alhamdulillah.Allah telah rancang yg terbaik buat sy.andaikata sy diterima untuk start praktikal 9 Mei, mustahil rasanya untuk sy join program-program sebegini..tapi..itu lah kan..bila kita tak dapat seperti apa yg kita rancang, memang rasa geram je memanjang..nanges pun ye jugak...stress kot tak abes paper lagi tiba-tiba dapat jawapan praktikal tak diterima..dua tempat lagi tu..memang sedih.akhirnya..sy diterima praktikal kat MBJBT...start 27 jun...barula sy nampak hikmahnya...sebab kebanyakan program sebelum 27 jun...ok.dah nampak...Allah nak bagi sy peluang untuk buat amal la tu..moga-moga amal sy diterima Allah...ameeennn....


program 1st time cuti ni---->Sehari Bersama Mahasiswa edisi-3..memang best...alhamdulillah ni kali kedua sy ke sekolah ni..warga sekolah ni pun sporting belaka..senang nak settle kerja..macam biasa,lepas pengenalan fasi kita akan start dengan ice-breaking...tak sangka...ice-breaking ni bertukar jadi game yg ganas..haha.jatuh-jatuh sikit tu kira biasa la kan...kata dah dewasa...hehe


ni time ice breaking.sape lambat, memang cari penyakit.tapi...comey apa ada warna-warni kat muka..



seronoknya mencalit! ^^


korang tengok apa ni?
haa..yg ni plak main game...ntahla..tak sure apa nama game ni...kena tanya kat luqman..  memang meriah game ni kalau semua orang reti main..tak tahan nak gelak tengok korang.haha


klaka.punyala taknak sebut.benda yg tak logik pun boleh keluar..hehe
yg ni pulak time modul kajian kes..modul turun-temurun untuk program ni...jom sama-sama kita study 10MT..terapkan dalam jiwa.konfem hidup kita akan cemerlang.insya'Allah..



muka-muka insaf ^^
oh.beriyanya sy.... =.="
time modul kain pelikat...camne la team lelaki boleh kalah ek..pelik sebenarnya ni....


memang tak logik.team lelaki paling tak menang.kesian... :D


ok.ok.lekas bersedia..kang kalah kena calit lagi..


bangga.team gegurl menang semua. ^__^

ni pulak modul belon magic..main pakai letak nama je ni...janji ada bunyi belon..best ek game ni.lenjan jela air liur sape pun.nak menang punya pasal..hehe


haha.macam-macam rupa....^^


paling kesian group yg dapat gambar bola.sabo jela dik....




 hehe...kalah puzzle ye dik...takpe2...bukan senang orang nak bagi buat konsert sendiri..^^



yeyyy!!!tepuk2..sedap suara...nak pinjam boleh...hehe
yeah..we love SBM.. :D
tak sempat senyum...
ceria bila nampak kamera...hehe
hehe...sayang akak dot!^^


 warga Sehari Bersama Mahasiswa Edisi 3...senyum... :) 

terima kasih.terima kasih.terima kasih.
sebab kalian bagi kerjasama yg sangat baik.
pihak SMKDHHY..student lower 6 yg baik-baik belaka..
para fasi---> a.fan..adam..luqman..hilmi..abbas..
k.nad..k.balqis..yott..dot


..semoga kalian terus cemerlang dunia & akhirat..




2 comments:

chicken little♥ said...

rendu nak time macam ni. tengs sebab dah bnyk bg motivasi kat kitorang :)

bintufadeen said...

tak sempat nak sembang panjang ari tu kan..kalau tak,boleh kita tukar pendapat@berkongsi cerita.. :)

tengs juga sbb adik2 byk bagi kerjasama pada kami..moga terus sukses!

lots of love ^^